Поврзете се со нас
Advertisement
Вестипред 18 часа

Сообраќајна несреќа на патот Струмица – Валандово

Босиловопред 4 дена

Почнаа градежните активности за изградба на улица во Моноспитово

Вестипред 4 дена

Се врши акција за чистење на неправилно одложен комунален отпад низ општина Струмица

Василевопред 4 дена

Почна доделувањето на картичките за зелена нафта во општина Василево

Вестипред 4 дена

„One Love Tour“ вечерва во Струмица, со изведувачи од Македонија и Бугарија

Вестипред 5 дена

ЦПЛИП „Порака“ со свои изработки на „Струмица Опен Фест“ од 16-ти до 18-ти август

Василевопред 5 дена

Советот на општина Василево ќе ја одржи 24-та редовна седница

Вестипред 5 дена

ТППЕ Струмица гасеше пожари на четири локации

Вестипред 5 дена

„Црвен Крст“ – Струмица со уште еден освежителен курс по прва помош со младата ѕвезда Трајче Ѓоргиев

Вестипред 5 дена

Тоше Проески трибјут вечерва на „Струмица Опен Фест“

Спорт